Mighty Mainframe

Schedule

Monday - 06.05.2024.

FORTIS CLUB, LOBBY & TERRACE
11:30
15min

Welcome to Mighty Mainframe conference

11:45
60min

Open Space: Mainframe Skills Gap

FORTIS KLUB, VENTUS HALL
12:45
45min

Keynote talk: The Role of an Executive Individual Contributor in Large Transformations

HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN
13:30
75min

Lunch

HOTEL IADERA, NEVERA
14:15
30min

The meaning of mainframe modernization

15:45
45min

Three views on application modernization

16:30
45min

DevOps do's & dont's

HOTEL IADERA, LEVANT
17:15
30min

Coffee break and Sponsors EXPO

* The official language of the conference is English. CROZ reserves the right to change the schedule.

Tuesday - 07.05.2024.

HOTEL IADERA, NEVERA
09:30
30min

Young Talent on the Mainframe: The Inside Story

10:00
30min

Mainframe for muggles - How to be a modern wiZard

10:30
30min

Building API layers for the mainframe: How to break a monolith

11:00
30min

Mainframe as a playground

HOTEL IADERA, LEVANT​ FOYER
11:30
30min

Coffee break

HOTEL IADERA, NEVERA
12:00
30min

Industrial AI @ mainframe

12:30
30min

Dialog about AI implementations

13:00
45min

Panel discussion: Mainframe’s role in today’s digital economy

HOTEL IADERA, RESTAURANT JADRAN
13:45
75min

Lunch

* The official language of the conference is English. CROZ reserves the right to change the schedule.